Finanční analýza podniku - Křížová, Ludmila (2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vyhodnotit z rozboru účetních výkazů finanční situaci společnosti TOPTHERM, s.r.o. za sledované období 2008-2011. První část bakalářské práce se zabývá teoretickými východisky finanční analýzy. Ve druhé, praktické části, jsou uplatněny základní metody finační analýzy, vertikální analýza, analýzy poměrových ukatatelů a bilanční pravidla financování. V závěru bakalářské práce jsou uvedeny zhodnocení a doporučení pro společnost