Finanční analýza podniku - Křížová, Ludmila; Harantová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stejskalová, Irena, 1957- (2013)
Hlavním cílem této bakalářské práce je vyhodnotit z rozboru účetních výkazů finanční situaci společnosti TOPTHERM, s.r.o. za sledované období 2008-2011. První část bakalářské práce se zabývá teoretickými východisky finanční analýzy. Ve druhé, praktické části, jsou uplatněny základní metody finační analýzy, vertikální analýza, analýzy poměrových ukatatelů a bilanční pravidla financování. V závěru bakalářské práce jsou uvedeny zhodnocení a doporučení pro společnost
Vedoucí práce: Monika Harantová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: finanční analýza; likvidita; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; liquidity (economics); bachelor's theses