Zhodnocení finanční situace společnosti s ručením omezeným - Vančurová, Barbora (2013)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit vývoj společnosti s ručením omezeným v letech 2007 až 2011 pomocí metod finanční analýzy a srovnat vybrané ukazatele s odvětvovým průměrem