Motivácia a stimulácia pracovníkov - Bauerová, Alena; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práca s názvom Motivácia a stimulácia pracovníkov sa zameriava na motivačné a stimulačné prostriedky, ktoré sa využívajú v organizácií Unicredit Business Partner s.r.o. Skladá sa z dvoch častí - časti teoretickej a praktickej. Cieľom teoretickej časti diplomovej práce je sumarizácia teoretických podkladov v oblasti motivácie a stimulácie pracovníkov v organizáciach. Cieľom praktickej časti je v prvom rade získanie a spracovanie relevantných informácií o popisovanej organizácií. Ďalej je významnou časťou realizácia výskumu prostredníctvom štruktúrovaného individuálneho rozhovoru, spracovanie a interpretácia výsledkov. V neposlednom rade bolo mojim cieľom vytvoriť návrh na zvýšenie motivácie a stimulácie pracovníkov Unicredit Business Partner s.r.o.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses