Srovnání využitelnosti programů SAS a Statgraphics Centurion - Tomášková, Dana (2013)
Bakalářská práce se věnuje statistickým softwarům SAS Enterprise Guide a Statgraphics Centurion a jejich vzájemnému srovnání. Práce se skládá ze dvou částí -- teoretické a praktické. Přičemž praktické části je věnována větší pozornost. V první části jsou uvedeny základní informace o programech, kdy se s nimi čtenář seznámí. Obsáhlejší druhá část se zabývá konkrétními úkoly, jež jsou vypracované v obou programech, a následně je provedeno zhodnocení, ve kterém programu se vypracování provádělo lépe