Srovnání využitelnosti programů SAS a Statgraphics Centurion - Tomášková, Dana; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krejčová, Iva (2013)
Bakalářská práce se věnuje statistickým softwarům SAS Enterprise Guide a Statgraphics Centurion a jejich vzájemnému srovnání. Práce se skládá ze dvou částí -- teoretické a praktické. Přičemž praktické části je věnována větší pozornost. V první části jsou uvedeny základní informace o programech, kdy se s nimi čtenář seznámí. Obsáhlejší druhá část se zabývá konkrétními úkoly, jež jsou vypracované v obou programech, a následně je provedeno zhodnocení, ve kterém programu se vypracování provádělo lépe
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: Statgraphics (software); SAS (software); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Statgraphics (software); SAS (computer file); bachelor's theses