Podnikatelský plán na založení úklidové firmy - Galuzinskaya, Alisa (2012)
Cílem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení úklidové firmy v Minsku a zhodnoceni proveditelností tohoto projektu. Na začátku v teoretické části své práce popisuji strukturu podnikatelského plánu a definuji nejdůležitější pojmy nutné pro tvorbu podnikatelského plánu. V praktické části aplikuji popsané teoretické znalosti na skutečný plán.