Podnikatelský plán na založení úklidové firmy - Galuzinskaya, Alisa; Kotáb, Jiří; Přeučil, Adam; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na založení úklidové firmy v Minsku a zhodnoceni proveditelností tohoto projektu. Na začátku v teoretické části své práce popisuji strukturu podnikatelského plánu a definuji nejdůležitější pojmy nutné pro tvorbu podnikatelského plánu. V praktické části aplikuji popsané teoretické znalosti na skutečný plán.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses