Analýza marketingového mixu ve vybrané společnosti - Kučerová, Markéta (2013)
Cílem této bakalářské práce je popis marketingového mixu společnosti RIMOWA CZ spol. s r.o. a jeho analýza, dále pak stanovení silných a slabých stránek společnosti, jejích hrozeb a příležitostí pomocí SWOT analýzy a návrh řešení zjištěných nedostatků