Analýza marketingového mixu ve vybrané společnosti - Kučerová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Polanecká, Šárka; Hajdíková, Taťána (2013)
Cílem této bakalářské práce je popis marketingového mixu společnosti RIMOWA CZ spol. s r.o. a jeho analýza, dále pak stanovení silných a slabých stránek společnosti, jejích hrozeb a příležitostí pomocí SWOT analýzy a návrh řešení zjištěných nedostatků
Vedoucí práce: Šárka Polanecká
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: marketing; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses