Plánování a vyhodnocování SEO kampaně - Řezníček, Josef (2013)
Práce se zabývá plánováním marketingové kampaně a vyhodnocováním jejích výsledků při optimalizování webových stránek pro vyhledávače. Je v ní vysvětlený proces optimalizace a různé způsoby vyhodnocování úspěšnosti, včetně ukázek a silných a slabých stránek metod. Práce si klade za cíl ukázat způsoby, jakými je možné optimalizaci pro vyhledávače naplánovat a jak měřit její výsledky z pozice vedoucího pracovníka a majitele společnosti. Poznatky v práci uvedené vycházejí z vlastní zkušenosti autora a jsou rozvinuty pomocí uváděných pramenů