Plánování a vyhodnocování SEO kampaně - Řezníček, Josef; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Novák, Michal (2013)
Práce se zabývá plánováním marketingové kampaně a vyhodnocováním jejích výsledků při optimalizování webových stránek pro vyhledávače. Je v ní vysvětlený proces optimalizace a různé způsoby vyhodnocování úspěšnosti, včetně ukázek a silných a slabých stránek metod. Práce si klade za cíl ukázat způsoby, jakými je možné optimalizaci pro vyhledávače naplánovat a jak měřit její výsledky z pozice vedoucího pracovníka a majitele společnosti. Poznatky v práci uvedené vycházejí z vlastní zkušenosti autora a jsou rozvinuty pomocí uváděných pramenů
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: internetový marketing; vyhledávací systémy; bakalářské práce; Sociedad Española de Oftalmología; Internet marketing; retrieval systems; bachelor's theses; management [obor bakal. práce]