Analýza a návrh aplikace pro evidenci vědeckých projektů VŠE - Pospíšil, David; Chlapek, Dušan; Palovská, Helena, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Práce se zabývá analýzou a vývojem databázové aplikace pro evidenci vědeckých projektů Interní grantové agentury VŠE a dalších agentur poskytujících finance na vědecké projekty. Práce se dělí na několik částí, v nichž nejprve došlo ke zmapování problematiky a definování zadání. Dále byla provedena analýza požadavků zadavatele spolu s analýzou současné situace, kde byla zjištěna funkční potřeba. Poté došlo k modelování popisované reality pro přesné pokrytí požadavků funkčností aplikace. Spolu s tím autor také dále zvažuje dostupné open-source aplikace a řešení podobných aplikací na jiných VŠ. V následujících částech je věnována pozornost tvorbě datových modelů, volbě implementačního prostředí, rozdělení funkčnosti do přírůstků a následná implementace vybraných částí. Ke konci se autor zabývá migrací dat ze staré databáze a také otestováním aplikace.
Vedoucí práce: Dušan Chlapek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses