Interní a externí audit ve spojení s rizikem - Vácha, Jan; Dvořáček, Jiří, 1947-; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Cílem diplomové práce je teoretické porovnání externího a interního auditu a nalezení rizika v jejich činnostech. V prvních dvou kapitolách je popsána historie, podstata a definice, legislativa, profil profese a postup externího a interního auditu. Třetí kapitola se zabývá rizikem a risk managementem. Závěrečné dvě kapitoly se soustředí na rizika spojená s externím a interním auditem. Ve čtvrté kapitole se objasňuje posouzení rizika zakázky, auditorské riziko a materialita. Pátá kapitola se věnuje analýze rizik.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses