Implementace softwaru pro Aplikační procesing (APS) do finančních institucí - Kortus, Jakub; Švecová, Lenka; Tomášek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá popisem řešení, přínosem a hlavními úskalími implementace softwaru pro Aplikační procesing (APS) do finančních institucí. V teoretické části práce je rozebrán potřebný pojmový aparát, možné přístupy k vývoji a implementaci informačních systémů do podniků a především význam aplikačního procesingu pro dnešní finanční instituce. Jelikož se jedná o instituce, které využívají software pro Aplikační procesing jako rozhodovací nástroj pro přidělení či nepřidělení úvěru svým klientům, nemohou si dovolit prakticky žádnou chybu v celém procesu. Je proto kladen na celý průběh vývoje i implementace mimořádný důraz, který je popsán v praktické části a to konkrétně na produktu společnosti Creditinfo Solutions, s.r.o., která je již dlouholetým dodavatelem toho softwaru pro významné české i zahraniční finanční instituce. Přínosem práce by mělo být shrnutí a odhalení úzkých či rizikových míst při vývoji a implementaci tohoto systému. Práce bude zároveň sloužit i jako pomůcka pro další projekty ve společnosti, protože dává návod, jak se vyhnout komplikacím, které mohou nastat.
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses