Realizování a financování projektu obce Trhové Sviny - Valut, Zdeněk (2013)
Cílem práce je zhodnocení realizace a financování projektu obce s rozšířenou působností. Konkrétně realizace vybraného projektu obce Trhové Sviny. Posouzení efektivity realizace projektu, jak z teoretického, tak praktického hlediska. Postupně se v práci budu zabývat teoretickým podkladem pro realizaci těchto projektů (získávání finančních prostředků, dotací atd.). Výsledkem bude porovnání teoretických poznatků s praktickou částí realizace konkrétního projektu a zhodnocení efektivnosti s jakou byl projekt realizován. V důsledku je konečným cílem práce nejen efektivita z teoretického a praktického hlediska, ale i následná spokojenost občanů s přihlédnutím ke konkrétním podmínkám, za kterých byl projekt zadán, zpracován a realizován