Realizování a financování projektu obce Trhové Sviny - Valut, Zdeněk; Pucandlová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962- (2013)
Cílem práce je zhodnocení realizace a financování projektu obce s rozšířenou působností. Konkrétně realizace vybraného projektu obce Trhové Sviny. Posouzení efektivity realizace projektu, jak z teoretického, tak praktického hlediska. Postupně se v práci budu zabývat teoretickým podkladem pro realizaci těchto projektů (získávání finančních prostředků, dotací atd.). Výsledkem bude porovnání teoretických poznatků s praktickou částí realizace konkrétního projektu a zhodnocení efektivnosti s jakou byl projekt realizován. V důsledku je konečným cílem práce nejen efektivita z teoretického a praktického hlediska, ale i následná spokojenost občanů s přihlédnutím ke konkrétním podmínkám, za kterých byl projekt zadán, zpracován a realizován
Vedoucí práce: Miroslava Pucandlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: veřejné finance; financování programů a projektů; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public finance; project financing; bachelor's theses