Studie reálného zabezpečení WiFi sítí ve vybrané oblasti - Kühnel, Ondřej; Palovský, Radomír, 1959-; Pinkas, Otakar, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Tato práce se zabývá reálným zabezpečením WiFi sítí ve vybrané oblasti. Hlavním cílem je zjistit, jaké znalosti zabezpečení mají uživatelé WiFi sítí pomocí dotazníku a jaké je reálné zabezpečení přístupových bodů v dané lokalitě monitorováním WiFi sítí. Na začátku jsou v práci uvedeny informace o WiFi technologii, zabezpečení, možné útoky na WiFi sítě a základní nastavení bezdrátového přístupového bodu. V druhé části práce je vyhodnocení dotazníku a vyhodnocení dat, která byla získána monitorováním ve městě Čelákovice, tyto data jsou porovnána s dotazníkem.
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses