Brand management - Polách, Petr; Harantová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948- (2013)
V první části bakalářské práce na téma "Brand management" jsou vysvětleny teoretické aspekty brand managementu a stanoveny základní pojmy týkající se dané problematiky. Praktická část této bakalářské práce se zabývá budováním a řízením značky ve společnosti ALFUN a.s. V poslední části jsou podrobně popsány a vysvětleny základní metody ocenění značky jako nehmotného aktiva
Vedoucí práce: Monika Harantová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: marketingový management; řízení značky; oceňování obchodní značky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing management; brand management; valuation of brand name products; bachelor's theses