Brand management - Filipová, Simona (2013)
Teoretická část bakalářské práce na téma "Brand management" se bude zabývat nástroji pro strategické řízení značky. Pozornost bude věnována značce, její identitě a image, prvkům značky, hodnotě značky, právní ochraně značky a v neposlední řadě i metodám jejího oceňování. V praktické části budou aplikovány teoretické znalosti strategického řízení značky na vybranou společnost Vivantis a.s. Součástí praktické části bude i dotazníkové šetření, které bude zaměřeno na povědomí veřejnosti o značce Vivantis a.s. Na základě dotazníkového šetření budou následně zpracovány i doporučení pro společnost Vivantis a.s