Výběr vhodného účetního programu pro konkrétní organizaci - Pokorný, Jaroslav (2013)
Rozhodl jsem se zhodnotit nabídku trhu s účetními programy a prověřit jejich um. Cílem této práce není pouze informovat čtenáře o velkých či malých možnostech těchto programů, ale také na základě kvalitativních metod vybrat ten nejvhodnější účetní program pro konkrétní organizaci. Při zdárném dosažení cíle bychom měli znát účetní program, který nejlépe vyhovuje všem zde uvedeným testovacím kritériím, které jsou založeny na komplexním prověření náležitostí programů a jejich práce v podvojném účtování, vykazování a dalším. Věřím, že má práce bude přínosem pro právnické či fyzické osoby, které jsou ve fázi hledání vhodného účetního programu pro svou firmu či podnikání, ale i pro všechny ostatní, které tato problematika zajímá