Výběr vhodného účetního programu pro konkrétní organizaci - Pokorný, Jaroslav; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Svoboda, Petr (2013)
Rozhodl jsem se zhodnotit nabídku trhu s účetními programy a prověřit jejich um. Cílem této práce není pouze informovat čtenáře o velkých či malých možnostech těchto programů, ale také na základě kvalitativních metod vybrat ten nejvhodnější účetní program pro konkrétní organizaci. Při zdárném dosažení cíle bychom měli znát účetní program, který nejlépe vyhovuje všem zde uvedeným testovacím kritériím, které jsou založeny na komplexním prověření náležitostí programů a jejich práce v podvojném účtování, vykazování a dalším. Věřím, že má práce bude přínosem pro právnické či fyzické osoby, které jsou ve fázi hledání vhodného účetního programu pro svou firmu či podnikání, ale i pro všechny ostatní, které tato problematika zajímá
Vedoucí práce: Taťána Hajdíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: účetnictví; rozhodování; účetní software; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; accounting; decision making; accounting software; bachelor's theses