Založení cestovní agentury zaměřené na destinaci Ukrajina - Khramkova, Yevheniya; Müllerová, Jana; Švecová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato diplomová práce se zaměřuje na podmínky založení cestovní agentury se zaměřením na destinaci Ukrajina. Práce se snaží zpřehlednit podmínky založení podniků v oboru cestovní ruch a to jak na Ukrajině, tak i v České republice. Cílem práce je zmapování podmínek podnikání v cestovním ruchu na Ukrajině a v České republice, identifikace nejpodstatnějších rozdílů podnikání v těchto dvou zemích v oboru cestovní ruch a volba nejvhodnějšího prostředí pro založení cestovní agentury zaměřenou na destinaci Ukrajina s ohledem na splnění nutných podmínek. Výsledkem práce je podnikatelský plán, který upozorňuje na možná rizika a případně i způsoby, jak těmto rizikům předejít nebo je eliminovat.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses