Analýza propagace vybraných měst v recepcích pražských hotelů - Mráčková, Denisa (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat, jak se vybraná města Plzeň, Kutná Hora, Český Krumlov a Karlovy Vary prezentují v recepcích pražských hotelů. První kapitola vymezuje základní pojmy v oblasti marketingu a marketingového výzkumu. Druhá a třetí kapitola se zaměřuje na charakteristiku vybraných měst z pohledu cestovního ruchu. Čtvrtá kapitola obsahuje analýzu propagace, výsledky analýzy a její zhodnocení. Předmětem poslední kapitoly jsou návrhy a doporučení propagace pro město Plzeň.