Analýza propagace vybraných měst v recepcích pražských hotelů - Mráčková, Denisa; Jarolímková, Liběna; Štěpánová, Kristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat, jak se vybraná města Plzeň, Kutná Hora, Český Krumlov a Karlovy Vary prezentují v recepcích pražských hotelů. První kapitola vymezuje základní pojmy v oblasti marketingu a marketingového výzkumu. Druhá a třetí kapitola se zaměřuje na charakteristiku vybraných měst z pohledu cestovního ruchu. Čtvrtá kapitola obsahuje analýzu propagace, výsledky analýzy a její zhodnocení. Předmětem poslední kapitoly jsou návrhy a doporučení propagace pro město Plzeň.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses