Fundamentální analýza akcie Telefónica O2 Czech Republic, a.s. - Haničinec, Petr; Veselá, Jitka; Baran, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Bakalářská práce je zaměřena na fundamentální analýzu akcie, konkrétně Telefónica O2 C.R. Dokument je rozdělen do tří velkých kapitol. V první kapitole se zabývám vlivem makroekonomických veličin na akciový trh. Druhá kapitola se zabývá odvětvovými faktory v telekomunikacích. V třetí kapitole se zabývám firemními faktory. Stanovuji vnitřní hodnotu akcie pomocí různých oceňovacích modelů. Na konci práce zhodnotím postavení společnosti Telefónica na trhu a vytvořím investiční doporučení k nákupu nebo prodeji akcie Telefónica O2 C.R.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses