Trh nemovitostí a jeho financování - Boučková, Jana (2013)
Diplomová práce analyzuje trh nemovitostí a zaměřuje se na jeho financování především prostřednictví hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Analyzuje typy a parametry jednotlivých produktů od různých společností. Na základě těchto informací doporučuje řešení a vhodný postup pro modelové klienty