Trh nemovitostí a jeho financování - Boučková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Votava, Libor; Lacina, Petr (2013)
Diplomová práce analyzuje trh nemovitostí a zaměřuje se na jeho financování především prostřednictví hypotečních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření. Analyzuje typy a parametry jednotlivých produktů od různých společností. Na základě těchto informací doporučuje řešení a vhodný postup pro modelové klienty
Vedoucí práce: Libor Votava
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: nemovitosti; stavební spoření; hypoteční úvěry; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; real property; saving in building and loan associations; mortgage loans; master's theses