Analýza ziskovosti zúčastněných stran nákupního společenství Lyoness - Nováková, Daniela; Šoljaková, Libuše; Beran, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Cílem diplomové práce je zhodnotit, který zúčastněný subjekt profituje ze systému nákupního společenství Lyoness a vyjádřit tento zisk. Společnost Lyoness Czech Prague působí na českém trhu od roku 2005, za několik let získala mezi své partnery nadnárodní korporace i menší podnikatele a 125 000 členů. Business model celého společenství je založen na novém typu multi-level marketingu, ze kterého může profitovat každý zúčastněný subjekt. Tato práce poskytuje rozbor nákupního systému a kalkulaci profitu zúčastněných stran.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses