Komparace bankovních systémů zemí V4 - Polách, Miroslav; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Matejašák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Práce pojednává o bankovních systémech zemí Maďarska, Polska a Slovenska. Představuje jejich základní charakteristiky a dosahované hodnoty ukazatelů. Popisuje strukturu jednotlivých finančních trhů. Tyto systémy spolu s českým bankovnictvím jsou v rámci skupiny V4 navzájem komparovány prostřednictvím ukazatelů struktury, koncentrace, ziskovosti a dosahované kapitálové přiměřenosti.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses