Efektivnost veřejného divadla - Zelený, Michal; Slintáková, Barbora; Daněk, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se zabývá efektivností veřejného divadla. Efektivnost je sledována z vnějšího i vnitřního prostředí těchto kulturních organizací. Hlavním cílem práce je podat ucelený pohled na efektivnost veřejného divadla, kdy zhodnocení, zda je činnost divadla efektivní a zda a jakým způsobem je efektivní financování divadla z veřejných zdrojů, s sebou nese požadavek na sledování a měření výkonů divadel. Měření výkonů a sledování efektivnosti je již nyní a do budoucnosti nutné nejen pro samotné řízení divadla, ale i pro poskytovatele veřejných zdrojů.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses