Performance marketing online - Hamaďáková, Markéta; Volfová, Jitka, 1982-; Holoubek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato práce se zabývá využitím nástrojů performance marketingu při podnikání na internetu. V teoretické části je definován pojem performance marketingu a jsou představenyi jeho hlavní složky, mezi které patří měření výkonnostních ukazatelů, možnosti cílení uživatelů, cenové modely internetové reklamy a affiliate marketing. Praktickou část tvoří analýza výkonnosti online marketingových operací webových stránek FFFFLASH.com.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses