Péče o zaměstnance - Luptáková, Marcela; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zaobírá právním institutem péče o zaměstnance. Je rozvržena do tří kapitol, přičemž první je věnována samotnému pojmu péče o zaměstnance z hlediska jeho významu a následně i z hlediska jeho právní úpravy v zákoníku práce. Analyzuje právní úpravu pracovních podmínek, odborného rozvoje zaměstnanců, stravování zaměstnanců a také zvláštní podmínky některých zaměstnanců. Druhá kapitola je věnována problematice odborného rozvoje zaměstnanců, především zvyšování a prohlubování kvalifikace. Poslední kapitola se věnuje celoživotnímu vzdělávání ve zdravotnictví. Teoretické poznatky jsou doplněny příklady z praxe a též dotazníkovým šetřením, jehož cílem je zjistit spokojenost zaměstnanců v konkrétním zařízení a také jejich právní povědomí o dané problematice.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses