Slevové servery v oblasti lázeňských a wellness služeb - Švec, Richard (2013)
Cílem práce je analyzovat klady, zápory a aktuální situaci v oblasti lázeňských a wellness pobytů a služeb nabízených prostřednictvím tzv. slevomatů na českém trhu. Práce by měla zejména poodhalit důvody, proč by se měla či neměla lázeňská a wellness zařízení účastnit nabídky slevových serverů a jaké z toho plynou výhody či nevýhody. Nejde o obecné doporučení, zda využívat tohoto kanálu k prodeji služeb, ale spíše v jakých situacích je kanál vhodný a jaká očekávání nemůže naplnit. Provozovatelé zařízení nabízející lázeňské a wellness pobyty by se po přečtení práce měli zorientovat na tomto poli a udělat si jasný obrázek o tom, kdy jejich kolegové využití slevového serveru ocenili, co od nabídky očekávali, a naopak ve kterých aspektech selhává. Záměrem je rovněž upozornit na možná úskalí, které s využitím slevových serverů v oblasti ubytovacích kapacit souvisí