Analýza a návrh aplikace pro lyžařskou školu - Kodýdková, Dana; Kunstová, Renata, 1962-; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce se zabývá analýzou lyžařské školy Skischool Lipno, rozborem aplikace WS Skischool, kterou škola používá, a nalezením vhodné aplikace pro lyžařskou školu. Cíli práce je odhalit a popsat nedostatky dosud používané aplikace a nalézt aplikaci vhodnou pro podporu činnosti školy. Pro dosažení těchto cílů byla provedena procesní analýza a analýza funkcionality aplikace WS Skischool, ze kterých vyplynuly současné nedostatky a požadavky na novou aplikaci. Podle sepsaných požadavků jsou navrženy konceptuální model dat a funkcionalita nové aplikace. Přínos práce je patrný na procesech, které budou díky nové aplikaci značně zefektivněny. Práce je rozdělena do sedmi kapitol, které se nejprve věnují teoretickým základům, dále analýze Skischool Lipno, v níž je zahrnuta analýza organizace a procesní analýza, analýze funkcionality WS Skischool, průzkumu trhu a návrhu nové aplikace společně s ukázkou optimalizovaných procesů.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses