Využití PPP projektů v oblasti parkování - Šabatková, Aneta; Vejchodská, Eliška, 1978-; Ropický, Jan, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Předmětem diplomové práce "Využití PPP projektů v oblasti parkování" je analýza rozdílu mezi poskytováním veřejných statků formou veřejných zakázek v komparaci s Public private partnership. Cílem je provést přímou komparaci obou rozdílných konceptů přístupu k poskytovaní statků a služeb veřejným sektorem z veřejných zdrojů. Výstupem diplomové práce je odpověď na otázku, zda je pro konkrétní projekt v rovině jedné a charakteristický soubor projektů v rovině druhé výhodnější využít klasické realizace nebo PPP konceptu. Pro zhodnocení na základě jiných než kvantitativně ekonomických charakteristik je využito SWOT analýzy, která rozčleňuje do čtyř dimenzí zásadní rozdíly mezi Public private partnership a veřejnými zakázkami v kontextu realizace konkrétního projektu parkování P + G.
Vedoucí práce: Eliška Vejchodská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomika a správa životního prostředí [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses