Předzpracování dat pro systémy dobývání znalostí z databází - Falc, Václav (2012)
Cílem této diplomové práce byla implementace systému pro předzpracování dat. Systém byl vytvořen pomocí jazyků C#, SQL a částečně v XML a HTML.