Předzpracování dat pro systémy dobývání znalostí z databází - Falc, Václav; Berka, Petr, 1959-; Zumr, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2012)
Cílem této diplomové práce byla implementace systému pro předzpracování dat. Systém byl vytvořen pomocí jazyků C#, SQL a částečně v XML a HTML.
Vedoucí práce: Petr Berka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: znalostní technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses