Řízení nákladů a výnosů menz Univerzity Karlovy - Umanová, Věra; Fibírová, Jana, 1951-; Starý, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2013)
Diplomová práce se venuje problematice rízení nákladu a výnosu v menzách Univerzity Karlovy. Teoretická cást práce se zabývá zejména clenením nákladu pro potreby rízení hospodárnosti a dále využitím nástroju manažerského úcetnictví -- rozpoctu a kalkulací.Praktická cást se zameruje na využití manažerského úcetnictví v Kolejích a menzách UK,zejména v jejich úseku stravování. Je zde provedena analýza hospodarení menz a formulovány návrhy možných rešení jejich ztrátovosti.
Vedoucí práce: Jana Fibírová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses