Využití nových marketingových trendů ve vybrané společnosti - Raudová, Denisa (2013)
Obsahem práce je analýza současného marketingového mixu a návrh nového marketingového programu s využitím nástrojů v rámci nových marketingových trendů ve společnosti iPILOT s.r.o. Cílem práce je vytvořit návrh nového marketingového programu pro společnost iPILOT s.r.o. s využitím nástrojů v rámci nových trendů v marketingu, které jsou mnohdy efektivnější než klasické marketingové nástroje (nižší cena, vyšší výkon). Navržený program má za cíl zvýšit znalost firmy a přinést nové zákazníky