Využití nových marketingových trendů ve vybrané společnosti - Raudová, Denisa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hesková, Marie, 1948-; Kořínek, Tomáš (2013)
Obsahem práce je analýza současného marketingového mixu a návrh nového marketingového programu s využitím nástrojů v rámci nových marketingových trendů ve společnosti iPILOT s.r.o. Cílem práce je vytvořit návrh nového marketingového programu pro společnost iPILOT s.r.o. s využitím nástrojů v rámci nových trendů v marketingu, které jsou mnohdy efektivnější než klasické marketingové nástroje (nižší cena, vyšší výkon). Navržený program má za cíl zvýšit znalost firmy a přinést nové zákazníky
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2013
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2013
Keywords: marketing; sociální média; guerilla marketing; management [obor dipl. práce]; buzz marketing; diplomové práce; marketing; social media; guerilla marketing; master's theses