Etnocentrismus v USA - Hronová, Jitka; Volfová, Jitka, 1982-; Lepš, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem této bakalářské práce "Etnocentrismus v USA" je formulovat základní projevy etnocentrismu a identifikovat ty, které se vyskytují na území USA. S pomocí vlastního výzkumu je v práci srovnána česká a americká kultura a následně zhodnocena míra etnocentrismu v USA. Dotazování mladých respondentů přináší pohled, jakým směrem by se etnocentrismus mohl dále vyvíjet.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses