Optimalizace stravování ve fastfoodu - Burian, Jan; Borovička, Adam; Pelikán, Jan, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2013)
Tato práce je zaměřena na nutriční problém nejprve v teoretické rovině a následně na konkrétní problém, jenž je spojený se stravováním v rychlých občerstveních sítě McDonald. Cílem této práce je optimalizace stravování v těchto restauracích pro muže a pro ženy tak, aby byly splněny doporučené denní dávky sledovaných látek, a zároveň aby byla minimalizována cena za toto sestavené menu. Přínosem je vytvoření požadovaného denního jídelníčku a zároveň tedy pomoc při stravování se v těchto restauracích zdravěji a kvalitněji.
Vedoucí práce: Adam Borovička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses