Aplikace nástrojů řízení kvality ve společnosti TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o. - Volšová, Zdeňka (2013)
Tato bakalářská práce analyzuje řízení kvality ve společnosti TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o. Cílem této práce je navrhnout možné způsoby zlepšení kvality ve jmenovaném podniku, především pomocí aplikace sedmi nástrojů řízení kvality. Práce se dělí na dvě části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části se nejdříve zabývá pojmem kvalita a její důležitostí v podniku. Dále se zabývá právními předpisy, které se týkají regulace kvality, a vysvětluje nástroje řízení kvality. V druhé části práce je charakterizována společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o., ve které jsou aplikovány nástroje řízení kvality na výrobu. Aplikace těchto nástrojů byla provedena na základě čtyřtýdenního pozorování výroby. V závěru jsou vyhodnoceny výstupy a možná řešení pro zlepšení výrobních procesů.