Aplikace nástrojů řízení kvality ve společnosti TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o. - Volšová, Zdeňka; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Tato bakalářská práce analyzuje řízení kvality ve společnosti TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o. Cílem této práce je navrhnout možné způsoby zlepšení kvality ve jmenovaném podniku, především pomocí aplikace sedmi nástrojů řízení kvality. Práce se dělí na dvě části -- teoretickou a praktickou. V teoretické části se nejdříve zabývá pojmem kvalita a její důležitostí v podniku. Dále se zabývá právními předpisy, které se týkají regulace kvality, a vysvětluje nástroje řízení kvality. V druhé části práce je charakterizována společnost TIBERINA AUTOMOTIVE BĚLÁ spol. s r.o., ve které jsou aplikovány nástroje řízení kvality na výrobu. Aplikace těchto nástrojů byla provedena na základě čtyřtýdenního pozorování výroby. V závěru jsou vyhodnoceny výstupy a možná řešení pro zlepšení výrobních procesů.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses