Zhodnocení využití potenciálu cestovního ruchu v Litomyšli - Machálek, Tomáš; Jarolímková, Liběna; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Cílem bakalářské práce je analyzovat potenciál cestovního ruchu města Litomyšl a zhodnotit jeho využití. Práce je rozdělena na teoretickou a analytickou část. V teoretické části jsou definovány vybrané pojmy z oblasti cestovního ruchu a vysvětlena je i problematika měření potenciálu cestovního ruchu. V analytické části jsou diferencovány a následně popsány dílčí kategorie, ve kterých je potenciál cestovního ruchu v Litomyšli zastoupen. Pro lepší pochopení fungování destinace je zmíněna také infrastruktura cestovního ruchu v Litomyšli a instituce, podílející se na jeho rozvoji. Závěr práce obsahuje zhodnocení využití potenciálu cestovního ruchu v Litomyšli a vlastní návrh na jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses