Marketingová strategie firmy Atcon, s.r.o. - Drahorádová, Jana; Volfová, Jitka, 1982-; Kořenek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou marketingové strategie společnosti ATCON, s.r.o. Cílem práce je prozkoumat dostupné sekundární zdroje v části teoretické a na jejich základě popsat prostředí firmy samotné a provést analýzu vnitřního prostředí v části praktické. Čtenáři práce předkládá ucelený pohled na marketing samotný a popisuje jednotlivé fáze marketingového strategického procesu. Dále pomocí SWOT analýzy charakterizuje vnitřní prostředí firmy a dle závěrů z analýzy vyplývajících předkládá nástin a směr možné budoucí marketingové strategie.
Vedoucí práce: Jitka Odehnalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses