Marketingová strategie - Tauchenová, Kateřina; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Sojková, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2013)
Tato bakalářská práce s názvem Marketingová strategie se věnuje popisu a analýze současné marketingové strategie značky Pritt na českém trhu. První kapitola vysvětluje základní pojmy z oblasti marketingu nutné k pochopení dané problematiky. Druhá kapitola obsahuje představení společnosti Henkel, do jejíhož portfolia značka Pritt patří, a popisuje také strukturu společnosti a její působení na českém trhu. Dále se tato kapitola zaměřuje na charakteristiku značky Pritt a její historii. Třetí kapitola se věnuje popisu a analýze současného marketingového mixu značky Pritt. Čtvrtá a zároveň poslední kapitola pak předkládá autorčiny vlastní návrhy na zlepšení současné komunikace značky Pritt. Práce si klade za cíl popsat a zanalyzovat marketingovou strategii značky Pritt na českém trhu a na základě získaných poznatků navrhnout vhodná zlepšení její komunikační politiky.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses