Marketing nadačního fondu DOBRÝ ANDĚL - Havlíková, Kristýna; Procházková, Markéta; Indruchová, Zdeňka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2013)
Bakalářská práce pojednává o marketingu neziskových organizací s následnou aplikací na konkrétní nadační fond -- Nadační fond DOBRÝ ANDĚL. V teoretické části je nastíněna problematika marketingu, marketingového mixu, komunikačního mixu a marketingového výzkumu. Dále jsou přiblíženy pojmy neziskový sektor a nadace a nadační fond a následně jsou vysvětlena specifika marketingu neziskových organizací. Praktická část již konkrétně pojednává o marketingu nadačního fondu DOBRÝ ANDĚL a mapuje jeho marketingové aktivity v letech 2011 a 2012. Dále je provedeno vlastní dotazníkové šetření k zhodnocení úspěšnosti nadačního fondu a jeho povědomí u veřejnosti. Cílem práce je představit nadační fond DOBRÝ ANDĚL a zhodnotit jeho marketing. Dalším cílem je uvést vlastní doporučení a nápady pro zlepšení činností v marketingové oblasti.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2013
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2013
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses