Zhodnocení nabídky kulturních akcí ve vybraných městech - Kabelková, Magdalena (2013)
Tématem této bakalářské práce je kulturní nabídka akcí dvou vybraných měst -- Ivančic a Jindřichova Hradce, která je zajišťována organizacemi zřízenými městem. Konkrétně se tato práce také věnuje nejvýznamnějším městským kulturním akcím. Cílem práce je poukázat na dobré praktiky při zajišťování a organizaci těchto akcí, které by mohly být mezi městy přenositelné, a dále jsou výstupem doporučení, co zlepšit nebo změnit na kulturní nabídce akcí a vybrané akci města. Teoretická část je zaměřena na důležitost kultury, městského marketingu a marketingového mixu, více je rozpracován marketingový mix komunikační a event marketing. V praktické části jsou představeni hlavní poskytovatelé kulturního vyžití zřízení vybranými městy, a dále jsou zde uvedeny výsledky dotazníkového šetření